2021 wrapped!

2021 är till ända och vi kan summera Vibes första hela år i siffror och listor. Något som är tydligt är att våra medlemmar gillar att följa ett färdigt program - för hur vi än vrider och vänder på statistiken så dyker rörelsepartajet upp. 30 dagar av rörelse, som vi körde i maj. Kanske blir det en uppföljare till våren? En annan slående siffra är att våra medlemmar finns i 45 länder! Här kommer lite mer siffror och statistik - kanske har du missat något pass och kan hitta en ny favorit?

Topp 5 tränade pass på Vibes 2021

Det här är de 5 mest tränade passen 2021. Kanske kan du hitta en ny favorit? Här är genvägen till Bålgetingen vårt mesta träningspass 2021. Träning för mage, rygg, sida och armar - i vilan kör vi ett gott surr såklart.

De 5 mest populära yogaklasserna 2021

Vibes 5 mest populära yogaklasser 2021. De lugna och korta yogaklasserna går hem hos våra medlemmar! Har du inte testat Godmorgonyogan än är det kanske dags att göra det!

Fem dagar Vibes medlemmar tränade som mest!

Analys: 30 dagars röreslepartaj i maj var omåttligt populärt. Och så kanske det är något mer våren och ljuset. Man känner livet i sig!

De veckodagar Vibes medlemmar helst tränar på. Och helst inte tränar :)

Kommentar överflödig? Tidigt i veckan har man bestämt sig. Till fredagen har man kommit på andra tankar :)

De mest populära programmen under 2021

Rörelsepartajet i topp! Till denna bild bör väl kanske också sägas att de program som lanserades tidigast under året också är de som ligger i topp (de har ju haft mer tid på sig). Så man får ta statistiken med en nypa salt. Viktiga Vibes (program med hantlar) och Join the gummiband (program med gummiband) som lanserades senare under hösten har varit mycket populära och har ju god chans att knappa in på drottning Rörelsepartaj.

Vibes medlemmar finns i 45 länder

Träna hemma. Eller borta? Vibes medlemmar har tränar med Vibes i 45 länder i år. Vad händer? We are going global!

Föregående
Föregående

Hallå 2022!

Nästa
Nästa

“Jag yogar hemma, litegrann varje dag”